Een liefdevol tweede thuis voor uw kind

Missie & visie

Missie

De missie van Christelijk Kindercentrum Terbroek is om als christelijke, kleinschalige en persoonlijke kinderopvang ieder kind te laten voelen dat hij of zij waardevol en geliefd is. Dit willen we doen door een veilige en liefdevolle omgeving te creëren, waarin ieder kind zich gezien en thuis voelt. Spelenderwijs de wereld ontdekken staat bij ons centraal. Door te proeven, ruiken, zien, horen en beleven ontwikkelen de kinderen zich.

Visie

Onze christelijke visie willen we uitdragen door in de alledaagse dingen en thema’s de christelijke boodschap te verweven. Zo zingen we gewone en christelijke liedjes in de kring en zingen we voor en na het eten een gebedje met de kinderen. Als we werken aan een thema, zoeken we er een bijbelverhaal bij, die we tijdens de weken van het thema ook behandelen. Bijv. als het thema is; Wat heb ik aan vandaag, dan kan daar het verhaal van Jozef en zijn jas bij.

In onze visie werken we vanuit de christelijke waarden en normen. Dat iedereen recht heeft om gezien en gehoord te worden. Daarin maakt het niet uit, wie je bent of wat je geloofd. Het gaat erom dat we liefdevol met elkaar omgaan, bespreken als er iets mis gaat en elkaar vergeven.

Sfeer proeven

Benieuwd naar hoe onze opvang er van binnen uitziet? Bekijk het filmpje hiernaast en ontdek.

Keuze gemaakt? U kunt hier uw kind inschrijven

Hieronder ons aanbod kinderopvang

Kinderopvang

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf ‘De Vlieger’.
Voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Kinderopvang

Peuteropvang

Peuteropvang ‘Oki-Doki’.
Voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Naschoolse opvang

Buitenschoolse Opvang

Buitenschoolse Opvang ’Hotel-de-Botel’.
Voor kinderen van 4 tot 13 jaar.