Een liefdevol tweede thuis voor uw kind

Ons team

Persoonlijk betrokken

Kindercentrum Terbroek is een professionele organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Onze pedagogisch medewerkers spelen een belangrijke rol in de dagelijkse omgang met kinderen en ouders, om die reden stellen we ons graag even aan u voor!

Heidi

Kinderen beginnen met het ontdekken van de wereld om hen heen en ik vind het mooi om hen daarbij te helpen en richting te geven. Ik kan enorm van hun openheid en enthousiasme genieten.

Lisa van de Braak

Lisa

Ik werk op de maandag en dinsdag op de babygroep. Ik vind het leuk om de eerste contacten met ouders te leggen en ze het vertrouwen te geven dat de kinderen in goede handen zijn bij ons.

Kalinda van Koerten

Kalinda

Kinderen zijn de toekomst. Ze zien ontwikkelen, opgroeien en ze een plek bieden waar ze zichzelf mogen zijn, vind ik heel fijn.

Melanie van de Peut

Melanie

Kinderen zijn enthousiast, spontaan en heel eerlijk. Dat maakt het werk voor mij een feestje. Daarbij vind ik het mooi om te kijken hoe ik er voor kan zorgen dat elk kind leert en zich veilig voelt. Elk kind is weer anders. Dat maakt het werk uitdagend en leuk!

Lisa van de Braak

Stevelien

Ik werk op de babygroep, peutergroep en BSO. Wat ik zo leuk en uitdagend vind is dat elke leeftijd weer anders is. Ik vind het belangrijk dat een kind zich thuis voelt en een fijne dag heeft gehad.

Gerjanne de Lange

Esther

Samen met de kinderen in een veilige omgeving plezier beleven, ze verzorgen en hen nieuwe dingen leren vind ik fijn en uitdagend om te doen.

Inge van de Peut

Inge

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is dat je echt een band met de kinderen op kunt bouwen en hen ziet groeien door de tijd heen. Verder kan ik mijn creativiteit kwijt in het werk en is geen dag hetzelfde!

Gerjanne de Lange

Gerjanne

Ik werk fulltime bij het kindercentrum. Zowel op de babygroep als bij de peuters. Dit doe ik met veel plezier! Bij de baby´s vind ik de 1 op 1 aandacht heel leuk. En ook om hun ontwikkeling te zien, hun eerste lachje, de eerste stapjes enz. Bij de peuters vind ik het leuk om door middel van activiteiten aan een thema te werken en ze zo verder te helpen in hun ontwikkeling.

Leon Bock

Hilda

Het werken met kinderen doe ik met heel veel plezier. Een kind veiligheid bieden, hen voldoende uitdaging geven, hen zien groeien en ontwikkelen en uiteindelijk een eerste glimlachje zien en vanuit daar een band opbouwen met de kinderen. Een glimlach van een kind is de allermooiste beloning.
Leon Bock

Shirleen

Ik vind het belangrijk dat elk kind gezien wordt, zich op zijn eigen manier en tempo kan ontwikkelen, zichzelf kan en mag zijn en zich veilig en vertrouwd voelt. Fijn dat jij er bent!
Inge van de Peut

Janet

Voor mij is ieder kind speciaal. Ik vind het belangrijk dat elk kind gezien en gehoord wordt zodat het zich op zijn eigen tempo en wijze kan ontwikkelen. Het bieden van veiligheid en geborgenheid is voor mij de basis waarin kinderen met plezier kunnen spelen en leren waarin je kan zijn wie je bent. Mijn dag is geslaagd als ik schaterlachjes heb gehoord en al die blije kindergezichtjes zie stralen!
Gerjanne de Lange

Gerlinda

Ik vind het heel fijn om met kinderen te werken, op kinderdagverblijf en op de BSO. Ook kan mijn creativiteit kwijt tijdens het werken met kinderen.

Sfeer proeven

Benieuwd naar hoe onze opvang er van binnen uitziet? Bekijk het filmpje hiernaast en ontdek.

Keuze gemaakt? U kunt hier uw kind inschrijven

Hieronder ons aanbod kinderopvang

Kinderopvang

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf ‘De Vlieger’.
Voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Kinderopvang

Peuteropvang

Peuteropvang ‘Oki-Doki’.
Voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

Naschoolse opvang

Buitenschoolse Opvang

Buitenschoolse Opvang ’Hotel-de-Botel’.
Voor kinderen van 4 tot 13 jaar.