Loading...
Over ons2021-10-02T06:42:51+00:00

Over ons

Kindercentrum Terbroek is een professionele organisatie die zich kenmerkt door kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Onze pedagogisch medewerkers spelen een belangrijke rol in de dagelijkse omgang met kinderen en ouders, om die reden stellen we ons graag even aan u voor!

Heidi van de Peut
Heidi van de Peut
Kinderen beginnen met het ontdekken van de wereld om hen heen en ik vind het mooi om hen daarbij te helpen en richting te geven. Ik kan enorm van hun openheid en enthousiasme genieten.
Lisa van de Braak
Lisa van de Braak
Ik werk op de maandag en dinsdag op de babygroep. Ik vind het leuk om de eerste contacten met ouders te leggen en ze het vertrouwen te geven dat de kinderen in goede handen zijn bij ons.
Rachel Kampert
Rachel Kampert
Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken. Je geeft ze liefde en krijgt daar zeker ook liefde voor terug. Verder vind ik het leuk om ze wat te leren en te zien ontwikkelen.
Esther Methorst
Esther Methorst
Samen met de kinderen in een veilige omgeving plezier beleven, ze verzorgen en hen nieuwe dingen leren vind ik fijn en uitdagend om te doen.
Melanie van de Peut
Melanie van de Peut
Kinderen zijn enthousiast, spontaan en heel eerlijk. Dat maakt het werk voor mij een feestje. Daarbij vind ik het mooi om te kijken hoe ik er voor kan zorgen dat elk kind leert en zich veilig voelt. Elk kind is weer anders. Dat maakt het werk uitdagend en leuk!
Inge van de Peut
Inge van de Peut
Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is dat je echt een band met de kinderen op kunt bouwen en hen ziet groeien door de tijd heen. Verder kan ik mijn creativiteit kwijt in het werk en is geen dag hetzelfde!
Gerjanne de Lange
Gerjanne de Lange
Bij het kindercentrum werk ik als invalkracht. Daarnaast ben ik ook gastouder en werk ik nog bij een andere peuterspeelzaal.
Gezellig met de kinderen knutselen, boekje voorlezen en lekker buitenspelen. Kortom: ik help de kinderen graag verder in hun ontwikkeling.

Kies uit ons aanbod kinderopvang

Kinderdagverblijf

homepage_kindcentrum_zwartebroek

Kinderdagverblijf ‘De Vlieger’ voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Lees verder…

Peuteropvang

Peuteropvang ‘’Oki-Doki’’ voor kinderen 2,5 tot 4 jaar.

Lees verder…

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse Opvang ‘’Hoteldebotel’’ voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Lees verder…

Heeft u een keuze gemaakt?

U kunt uw kind hier inschrijven!